Nieuwsbrief 10 mei 2016

Je kunt wel zien dat we in een kleurige stemming zijn, wat wil je ook met dat prachtige weer van de afgelopen dagen? De webwinkel is weer volop aangevuld met edelsteen kralen in prachtige voorjaarskleuren.

We hebben onder andere de mooiste Labradoriet ooit, vrolijke Agaten, maar ook steeds meer mini’s, kleine Jade facet kraaltjes en… nou ja kijk zelf maar want ‘de keuze is reuze’ 🙂

Wil je een leuke tip om van een beschadigde kraal iets moois te maken? Neem dan even een kijkje op het blog. Zo hoef je kralen met een klein foutje niet weg te gooien en kun je er alsnog en mooi sieraad mee maken.

Shoptegoed t.w.v. 25% verdienen?

Wil je een shoptegoed verdienen? Lees dan meteen even op het blog hoe je dat doet. Het bedrag kan besteed worden zodra de nieuwe shop online is en dat gaat nu niet al te lang meer duren.

Houd de webshop in de gaten

We hebben super veel nieuwe kralen ingekocht en werken hard om ze allemaal online te zetten. Dagelijks vind je nieuwe edelsteen kralen en onderdelen in onze webshop. Wil je niets missen, houd dan de Coming Soon rubriek goed in de gaten.

Coming soon      Mazzeltjes

Nieuwe webwinkel in de maak

Achter de schermen werken we hard aan het vernieuwen van onze webwinkel. Ons doel is om in mei live te gaan met een nieuwe, verbeterde en nóg mooiere webwinkel. Een hoop gedoe, met zoveel verschillende producten. Maar het is het allemaal waard. De nieuwe shop levert namelijk veel voordelen op, niet alleen voor ons maar ook voor jou als bezoeker of klant. Later informeren we je hier nog uitgebreider over, we houden je graag op de hoogte van wat we achter de schermen allemaal doen om onze webwinkel en de service nog beter te maken.